Hem > lista > 2015 – Malin Degrenius

2015 – Malin Degrenius

december 29th, 2015

Hej!

Här kommer min lista över årets bästa låtar, en något magrare variant än vanligt. Trodde inte att jag skulle få ihop något alls men så kom det en låt i slutet av året som fullkomligt slog undan benen på mig och då var jag ju bara tvungen att knåpa ihop en liten lista. Hoppas komma tillbaka med en fetare variant nästa gång. Gott Nytt År! /Malin

1. Adele – Hello
2. Miriam Bryant – Ett Sista Glas
3. Susanne Sundfør – Fade Away
4. Julia Holter – Feel You
5. Adam Chiapponi – Tråkigt Liv
6. Joel Alme – Backa Tiden
7. Norlie & KKV – Västerbron
8. Deportees – Love Me Like I’m Gone
9. Ebba Forsberg – Jag ska helst inte alls bli kär i dig 3
10. Major Lazer – Lean On

Spotify

Categories: lista Taggar: ,
Kommentarer är avstängda.