Hem > lista > 2013 – Annika Nordgren Christensen

2013 – Annika Nordgren Christensen

december 22nd, 2013

Efter lika delar vånda, minnen, glädje och frustrerade utbrott när de liksom inte vill medge rangordning, så kommer här musikåret 2013:


The National – Heavenfaced
Foy Vance – At Least My Heart Was Open
Kid Cudi – Cold Blooded
Mark Kozelek Jimmy LaValle – 1936
Crystal Fighters – Bridge Of Bones
Tired Pony – I Don’t Want You AS A Ghost
Phosphorescent – Song For Zula
The Naked And Famous – Hearts Like Ours
Villagers – Nothing Arrived
Daft Punk, Mark Casablancas – Instant Crush
Jabberwocky, Elodie Wildstars – Photomaton
Jiggabits – Buried in the Ground
Håkan Hellström – Fri till slut
Matthew E. White – Will You Love Me
The National – Slipped
The Stepkids – Moving Pictures
Midlake – The Old And The Young
Roots Manuva – Stolen Youth
Veronica Maggio – Sergels torg
Atlas – Things We Left Behind
London Grammar – Wasting My Young Years
Deerhunter – The Missing
Amason – Went To War
Capital Cities – Safe And Sound
Gambles – Trust
Nord & Syd – Min arm
Fossil Collective – Wolves
Shout Out Louds – 14th of July
Drowning Men – A Long, Long Walk

Allt gott!
Annika Nordgren Christensen

Categories: lista Taggar: ,
Kommentarer är avstängda.